Hulp en advies bij Microsoft 365

Office365 Datacenter in Nederland

Ontdek jouw mogelijkheden bij Office365 Datacenter in Nederland met BlackIP365

Alle data wordt in de EU met de Barracuda Cloud in Nederland opgeslagen. Office 365 data word versleuteld met 128-bit SSL-codering, hetzelfde niveau van beveiliging dat door de meeste banken en financiële instellingen wordt gebruikt. Gegevens die zijn opgeslagen in de Barracuda Cloud worden met behulp van 256-bits AES-codering gecodeerd.

Office365 dataopslag in datacenter Nederland door BlackIP
Veilige en betrouwbare cloudopslag in Nederland met dataopslag van BlackIP365, Wij regelen uw Office365 Datacenter in Nederland, altijd uw data veilig en vertrouwd opgeslagen in eigen land.

BlackIP365 Recovery voor Office365
Office365 Datacenter in Nederland| Microsoft 365 Recovery voor Office365 Herstel

Office365 Recovery voor Office365 Datacenter in Nederland

Indien er toch iets gebeurd waardoor gegevens beschadigd, gegijzeld of verwijderd raken, dan kun je dit altijd eenvoudig herstellen. Raak nooit meer belangrijke e-mails en bestanden kwijt met een continu draaiende recovery & backup.

Ontdek mogelijkheden
Office365 Recovery

Zorg dat alle e-mail, OneDrive for Business, Teams en SharePoint data ten alle tijden beschikbaar is in een beveiligde back-up omgeving in de Cloud. Dit is precies wat BlackIP365 regelt, zodat jij altijd de garantie hebt in het geval van dataverlies je altijd de bedrijfscontinuïteit voort te zetten. Zet je office365 backup terug met slechts één muisklik.

Automatische Back-ups. Gegarandeerd veilig in de Cloud.