Hulp en advies bij Microsoft 365 Backup

Microsoft Office 365 Data Storage

Microsoft Office 365 Data Storage| Microsoft 365 Recovery voor Office365 Herstel

Ontdek uw mogelijkheden met onze Office 365 backup services.

Waar wordt Office 365 data opgeslagen?

Als ondernemer bent u het liefst bezig met uw bedrijf. De website, telefonie en uw Office 365 omgeving behoren gewoon te functioneren. U wilt hier niet dagelijks onnodig veel tijd aan besteden. Zolang het werkt, werkt het. Toch?

Er is veel veranderd de laatste jaren. U wilt graag bijblijven. Technologie is geweldig, maar het zorgt er wel voor dat al uw belangrijke bedrijfsdocumenten ergens in de lucht zweven. Weet u eigenlijk wel waar uw Office 365 data is opgeslagen?

Microsoft Office 365 Data Storage in Nederland?

Hieronder volgen een aantal punten van aandacht voor Office 365 gebruikers met de vraag ‘waar wordt Office 365 data opgeslagen?’;

  • Waar slaat u belangrijke bedrijfsgegevens op?
  • Is mijn data veilig in Office 365?
  • Weten waar uw data staat door middel van een automatische backup
  • Welke bestanden kunnen worden gebackupt?

Waar slaat u belangrijke bedrijfsgegevens op?

Sinds het internet-tijdperk is het opslaan van belangrijke bedrijfsgegevens gigantisch veranderd. Gebruikte u voorheen een archiefkast om al uw belangrijke papieren in te bewaren, nu hangen deze documenten in de wolken. Zo koopt u nu een Office 365-abonnement, hangt u uw documenten in de Cloud en daarmee is het gedaan.

Maar is dat wel zo vanzelfsprekend?

Veel ondernemers hebben hun data liever in ‘eigen handen’, op een plek die ze zelf beheren. Microsoft heeft dan wel een gigantisch datacenter staan in Middenmeer, maar wat als zich daar problemen gaan voordoen?

Ons advies is:
Zorg dat u meerdere ijzers in het vuur heeft. Met andere woorden; zorg dat uw data op meerdere locaties beschikbaar is, en blijft.

Is uw data veilig in Office 365?

U wilt graag exact weten waar uw belangrijke bedrijfsgegevens staan opgeslagen. Met Microsoft met Office 365 bent u eigenaar van de data en u bent de enige met toegang. Aangezien het uw data betreft bent u hier ook zelf verantwoordelijk voor.

Office 365 biedt verschillende mogelijkheden om uw bestanden langer te bewaren en deze op te slaan. Maar een Backup maken van uw bestanden is een ander verhaal.

Wat als u erachter komt dat u per ongeluk een belangrijke mail heeft verwijderd? Of dat uw bedrijf slachtoffer wordt van een ransomware-virus? Heel erg vervelend, tijdrovend, gigantisch kostbaar. U zit uiteindelijk met de brokken, want: Het is uw data, dus u beheert het.

Weet waar uw data staat met een automatische backup

Wij raden u aan de basis goed in te richten. Met deze basis bedoelen we een stabiele Office 365 omgeving en een automatische Back-up naar een beveiligde locatie hier, in Nederland.

Met Office365backups.nl bieden we deze service al vanaf een zeer aantrekkelijke prijs per maand, per user.

Als u een Back-up van uw Office 365 omgeving laat maken, zijn u bestanden altijd beveiligd opgeslagen op een externe locatie. Zo bent u er zeker van dat uw belangrijke gegevens niet verloren gaan. In het geval u tóch per ongeluk een belangrijke mailtje blijkt te hebben gewist, kunt u dit met de backup software van Office365backups.nl binnen 5 minuten weer terugzetten in uw mailbox.

Welke bestanden kunnen worden geback-upt?

Met Office365backups.nl worden uw Exchange Online, SharePoint Online en OneDrive automatisch voor u geback-upt. Dat betekent dat uw e-mails, contactpersonen, agenda, Teams, SharePoint sites en Onedrive veilig worden gesteld in het geval van een aanval of het per ongeluk verwijderen van bestanden.

Erg handig, want zo weet u zeker dat uw belangrijke bedrijfsinformatie altijd beschikbaar is en blijft.

Veilig en zorgeloos ondernemen. Daar staan wij voor. Met een automatische back-up weet u waar uw data staat.

Meer weten? Neem contact op. Wilt u zich aanmelden voor Office365 Backup? Klik hier.

Office365 Backups Trial

Office365 Backups voor Microsoft Office 365 Data Storage

Raak nooit meer belangrijke e-mails en bestanden kwijt met Office365 Backups. U bent verzekerd van een back-up van uw volledige Office365 omgeving.

Ontdek Mogelijkheden
Prijslijst aanvragen

Met Office365 Backups maakt u automatisch back-ups naar de Cloud van uw Office365 E-mail, OneDrive for Business, Teams en SharePoint. Deze data kunt u zelfs met slechts enkele muisklikken. Hierdoor bent u 24/7 beveiligd tegen hacks en ongewenste verwijdering.

Opslag zonder limit. Onbeperkte bewaartijd. NL Cloud Backups.