Trial voorwaarden

Na het versturen van de gegevens voor het starten van onze Office365 Backups Trial, ontvangt u binnen 2 werkdagen de inloggegevens van uw account. Hiermee krijgt u toegang tot een online dashboard met daarin de diensten waar u een trial voor heeft aangevraagd. 

U kunt in volledige vrijblijvendheid onze diensten afnemen. Bent u na 30 dagen nog niet overtuigd? Dan wordt het account kosteloos stopgezet. 

Trial Office365 Backups

BlackIP (eigenaars van de zaak) en u als klant gaan hierbij een overeenkomst aan met betrekking tot Office365 Backups, om deze maximaal 30 dagen te testen en wel onder de volgende voorwaarden:

  1. De klant heeft 1 user licentie ter beschikking tijdens de trial. Uiteraard is het mogelijk om met meerdere users de trial te testen, dit in overleg met BlackIP.
  2. De trial dient binnen 10 werkdagen na aanvraag opgestart te worden.
  3. De 30 dagen gratis trial gaan in nadat de eerste backup is gestart, met inachtneming van punt 2.
  4. Aan het einde van de 30 dagen trial stuurt BlackIP u een contract toe waarin de service afgenomen kan worden. Indien wij dit contract na 1 week niet getekend retour ontvangen, zullen wij de trial beëindigen. Alle data zal dan worden verwijderd en de licentie wordt losgekoppeld.
Trial aanvragen

~ Deze voorwaarden zijn voor het laatst aangepast op 1 januari 2023.

Vragen of opmerkingen?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen indien u meer informatie wenst over de proefperiode, de voorwaarden of indien u andere vragen heeft. 

Indien u nog verdere vragen of opmerkingen heeft, staan wij graag voor u klaar.

Contact opnemen