Office365 Backups Features

Van welke gegevens wordt er nu precies een backup gemaakt met Office365 Backups? Ontdek alle mogelijkheden in de beste backup voor Microsoft Office 365 met Office365 Backups.

Ontvang prijslijst
Alle features

Hieronder ziet u in één oogopslag welke Microsoft 365-gegevens worden beschermd door onze Office365 Backup service. Mocht u toch nog vragen hebben, neem dan verblijvend contact met ons op en ontvang gratis advies van een van onze Office365 Backup & Data Professionals.

Backup Data Opslag Nederland voor Microsoft Office365
Gegevenstypen Exchange Online OneDrive voor Bedrijven SharePoint Online Teams
Mappen
E-mails
Kalender
Taken
Contacten
Notities
Mailboxen archiveren
Herstelbare items
Bestanden
OneNote-bestanden
Root-siteverzamelingen
Subsites
Lijsten, exclusief verborgen SharePoint-lijsten
Documentbibliotheken
Site pagina’s
Site-machtigingen
Lijst van machtigingen
Groepen/Teams
Eigenaars en leden van groepen/teams
Teams-sites
Teams-mailboxen
Teams-bestanden en -mappen
Teams openbare kanalen
Teams privékanalen

Additionele info:

Exchange Online
Mailboxen backuppen met postvakken van gebruikers die een Exchange licentie hebben met het account ingeschakeld in Microsoft 365. En ook gedeelde postvakken met een account ingeschakeld in Microsoft 365.

OneDrive voor Bedrijven
Gebruikers backuppen met elke ingeschakelde gebruikersaccount, niet ingesteld als gastgebruiker, waarvoor een door SharePoint ingericht abonnement is ingeschakeld.

Sharepoint Online
Sites backuppen op alle siteverzamelingen op hoofdniveau.

Teams
Teams backuppen op alle groepen van het type: “unified”, en alle groepen met een bijbehorend team “(resourceProvisioningOptions set to Team)”.

PS veel voorkomende bekende problemen:

Van sommige mailboxen en gebruikers met een fout in hun ingerichte abonnementsinstelling in Microsoft 365 wordt geen back-up gemaakt door Office365 Backups. Heeft u mogelijk de verkeerde instellingen gebruikt in Office365? We helpen u graag om op de juiste weg te komen en onze experts staan klaar om u te ondersteunen met advies en praktische hulp. Neem gerust even contact met ons op bij vragen.

Op dit moment wordt het maken van back-ups van gedeelde bestanden en mappen met de functie Snelkoppeling toevoegen aan OneDrive in SharePoint wordt momenteel nog niet ondersteund. Houd er ook rekening mee dat als een SharePoint-site wordt gemaakt met behulp van een Teams-sjabloon of door het maken van een groep, de gegevens worden weergegeven onder Teams en niet onder SharePoint.

Office365 Features Cloud-Based Backups & Office & Office 365 Backup Services

Office365 Backups Features in Cloudgebaseerde back-up & herstel in Exchange, Sharepoint, Teams, OneDrive.

Met Office365 Backups bent u verzekerd van cloud-based back-up en herstel in Exchange, SharePoint, Teams en OneDrive. Onze oplossing biedt talloze voordelen en functionaliteiten, zodat u zorgeloos kunt vertrouwen op een uitgebreide bescherming van uw gegevens.

Over het algemeen biedt cloudgebaseerde back-up en herstel in Exchange, SharePoint, Teams en OneDrive gemoedsrust en veerkracht bij het beschermen van belangrijke gegevens. Het helpt bij het minimaliseren van gegevensverlies en biedt de mogelijkheid om gegevens snel en efficiënt te herstellen wanneer dat nodig is.

Exchange Backup Services

Office365 backup features voor Exchange:
Met cloudgebaseerde back-up en herstel voor Exchange kunt u e-mails, agenda’s, contactpersonen en andere postvakgegevens veilig en betrouwbaar beschermen. Het stelt u in staat om volledige back-ups te maken van Exchange-databases, inclusief mailboxen, openbare mappen en systeemconfiguraties. Bij gegevensverlies, zoals per ongeluk verwijderde e-mails of corrupte databases, kunt u de back-up gebruiken om de verloren gegevens te herstellen en de normale werking van Exchange te herstellen.

SharePoint Backup Services

Office365 backup features voor SharePoint:
Met cloudgebaseerde back-up en herstel voor SharePoint kunt u SharePoint-sites, documentbibliotheken, lijsten, pagina’s en andere SharePoint-gegevens beschermen. Het biedt de mogelijkheid om regelmatige back-ups te maken van SharePoint-inhoud, zodat u een historie van wijzigingen hebt en gegevens kunt herstellen naar een specifiek tijdstip. Als er bijvoorbeeld per ongeluk inhoud wordt verwijderd of gewijzigd, kunt u de back-up gebruiken om de verloren gegevens terug te zetten.

Teams Backup Services

Office365 backup features voor Teams:
Met cloudgebaseerde back-up en herstel voor Teams kunt u Teams-chats, bestanden en andere Teams-gegevens veiligstellen. Het zorgt ervoor dat alle chatberichten en bestanden binnen Teams worden beschermd tegen gegevensverlies of -beschadiging. Als u bijvoorbeeld belangrijke chatgesprekken of bestanden per ongeluk verwijdert, kunt u de back-up gebruiken om ze te herstellen en de continuïteit van de communicatie te waarborgen.

OneDrive Backup Services

Office365 backup features voor OneDrive:
Met cloudgebaseerde back-up en herstel voor OneDrive kunt u de persoonlijke bestanden en mappen van gebruikers beschermen. Het maakt regelmatige back-ups van de inhoud van OneDrive, inclusief documenten, afbeeldingen en andere bestandstypen. Als er bestanden verloren gaan als gevolg van per ongeluk wissen, apparaat-storingen of andere problemen zoals een ransom-ware aanval, kunt u de back-up gebruiken om de bestanden terug te halen naar de oorspronkelijke staat.

Office 365 Backups Unlimited Data Retention & Office 365 Backup Services

Office365 Backups met onbeperkte data en retentie.

Met Office365 Backups heeft u de mogelijkheid om een onbeperkte hoeveelheid gegevens te back-uppen en deze gegevens voor onbepaalde tijd te behouden in de back-upopslag.

Door gebruik te maken van de onbeperkte data- en retentie mogelijkheden van Office365 Backups, kunt u vertrouwen op een schaalbare en flexibele oplossing die in staat is om al uw gegevens veilig te stellen en te behouden, ongeacht de omvang van uw organisatie of de hoeveelheid gegevens die u genereert.

Unlimited Data Backup Services

Onbeperkte data bij Office365 Backups:
Dit betekent dat er geen beperking is op de hoeveelheid gegevens die u kunt back-uppen met Office365 Backups. Ongeacht de omvang van uw gegevens, kunt u alle relevante gegevensbronnen, zoals e-mails, documenten, bestanden en andere bedrijfsgegevens, veilig en betrouwbaar back-uppen naar de cloud. Hierdoor kunt u al uw gegevens beschermen, ongeacht de grootte van uw organisatie of de hoeveelheid gegevens die uw genereert.

Unlimited Retention Backup Services

Onbeperkte retentie bij Office365 Backups:
Retentie verwijst naar de periode waarin de back-upgegevens worden bewaard in de cloudopslag. Met onbeperkte retentie bij Office365 Backups kunt u de back-upgegevens behouden voor een onbepaalde tijd. Dit betekent dat uw historische gegevens, oude versies van bestanden en andere back-upgegevens zolang als nodig kunt bewaren. Het biedt een vangnet voor gegevensherstel, zelfs als er zich langdurige of complexe situaties voordoen waarin u mogelijk oudere gegevens nodig hebt.

Office365 Backups opslaan in Datacenter in Nederland

Professionele backups met versleutelde dataopslag in Nederlands datacenter naar keuze.

Tijdens de installatie van onze backup service kunt u direct kiezen voor een veilige en snelle dataopslag in Nederland gebaseerd op uw voorkeuren.

Uw gegevens in de Barracuda Cloud worden opgeslagen in een eigen opslagsysteem dat is ontwikkeld en beheerd door Barracuda. Dit systeem onderhoudt twee kopieën van klantgegevens om redundantie te bieden. Op alle locaties in Europa worden de twee exemplaren op dezelfde locatie op aparte opslagsystemen opgeslagen.

Uw Office 365 data wordt versleuteld met 128-bit SSL-codering, hetzelfde niveau van beveiliging dat door de meeste banken en financiële instellingen wordt gebruikt. Gegevens die zijn opgeslagen in de Barracuda Cloud worden met behulp van 256-bits AES-codering gecodeerd.

Uw backup-data wordt versleuteld opgeslagen met geavanceerde encryptie voor maximale bescherming tijdens gegevensoverdracht en -opslag.

Dit omvat zowel de versleuteling van gegevens in transit (tijdens de overdracht) als de versleuteling van gegevens in rust (wanneer deze opgeslagen zijn). Hierdoor zijn de gegevens beschermd tegen ongeautoriseerde toegang.

De Barracuda Cloud Storage ondergaat regelmatig audits door derden en is SOC 2 II-gecertificeerd. Extra beschermingslagen in Barracuda Cloud Control zijn multi-factor authenticatie, IP-adres inlogbeperkingen en rol-gebaseerd beheer. Daarmee voldoe jij ook aan de strenge wetgeving op het gebied van data opslag in Europa.

Snelle Office365 Backup & Office 365 Backup Services

Snelle back-up, continu en gemakkelijk

Office365 Backups maakt het snel en eenvoudig om gegevens te herstellen. Daarnaast heeft de service zijn supersnelheid te danken aan de onderstaande features.

Met Office365 Backups kunt u snel uw Exchange, Sharepoint, Teams en OneDrive for Business gegevens beheren en beschermen.

Onze Prijzen
Ervaar het zelf

Door deze combinatie van technieken kan Barracuda’s cloud-to-cloud back-upoplossing gegevens snel en efficiënt backuppen, waardoor waardevolle tijd wordt bespaard bij het beschermen van cloudgebaseerde gegevens.

Cloud Backup Services

Direct cloud connectiviteit voor een versnelde backup:
Barracuda biedt directe connectiviteit met de cloudservices waarvan u gegevens wilt back-uppen, zoals Microsoft 365 (voorheen Office 365) en Google Workspace. Dit betekent dat de back-up rechtstreeks van de ene cloud omgeving naar de andere plaatsvindt, zonder dat gegevens via lokale infrastructuren hoeven te worden verzonden. Hierdoor worden vertragingen door tussenliggende systemen geëlimineerd, waardoor de back-up procedure sneller verloopt.

Slimme Backup Services

Incrementele back-ups voor het versnellen van de backup:
Incrementele back-ups: Barracuda maakt gebruik van incrementele back-ups, waarbij alleen de wijzigingen of nieuwe gegevens worden gekopieerd en opgeslagen. Bij elke volgende back-up worden alleen de gewijzigde gegevens geüpdatet, waardoor de hoeveelheid gegevens die moet worden overgedragen en opgeslagen aanzienlijk wordt verminderd. Dit resulteert in snellere back-up tijden, omdat alleen de wijzigingen worden verwerkt in plaats van de volledige gegevens-set.

Compressed Backup Services

Efficiënte backup gegevens compressie en deduplicatie:
Barracuda maakt gebruik van geavanceerde technieken zoals gegevens compressie en deduplicatie om de back-up gegevens te optimaliseren. Gegevenscompressie vermindert de bestandsgrootte door gegevens te comprimeren, waardoor de overdracht sneller verloopt. Deduplicatie identificeert duplicaten binnen de gegevensset en slaat alleen unieke exemplaren op, waardoor opslagruimte en overdrachtstijd worden bespaard. Deze efficiënte gegevensbeheer technieken dragen bij aan de snelheid van de back-up.

Multiple Backup Services

Parallelle verwerking van multiple backup-tasks:
Barracuda maakt gebruik van parallelle verwerking om meerdere back-up taken tegelijkertijd uit te voeren. Hierdoor kunnen meerdere gegevensbronnen gelijktijdig worden back-upped, waardoor de totale back-up tijd wordt verkort. Dit is vooral handig in omgevingen met grote hoeveelheden gegevens of meerdere gebruikers die tegelijkertijd back-uppen.