Office365 Backup Experts

Ontdek Office365 Backups, speciaal ontworpen voor het opslaan van Office365-gegevens voor e-mail, zakelijke documenten, sharepoints, teams en zoveel meer, voor Microsoft 365. Wij zijn gespecialiseerde Office365 backup Experts voor Nederland. Uw back-up is veilig, altijd 24/7, en wordt opgeslagen in Nederland. Met Office 365 backups kun je ook bij calamiteiten weer snel beschikken over uw data.

Waarom kiezen voor Office365 backups door echte Microsoft Office 365 Backup Experts?

Office 365 biedt de mogelijkheid om overal en altijd te werken, maar het is belangrijk dat de gegevens in Office 365 beschikbaar zijn. Uit verschillende onderzoeken en online enquetes blijkt dat de standaard back-up van Office 365 niet voldoende is. Hoewel Microsoft zich richt op het beheer van gegevens, biedt het slechts maar een beperkte bescherming voor gebruikersgegevens. Als u volledige controle wilt behouden over Office 365-applicaties zoals Exchange Online, OneDrive en SharePoint Online, kies dan voor Office365 Backups.

Backup Expert inschakelen voor Office365?

Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw Office365 data en backup vragen. Of meld u direct aan voor onze trial en ontdek alle features, geheel vrijblijvend.

Contact opnemen
Office365 Backup Experts voor Bedrijven

Office365 Backups

Loop geen risico op gegevensverlies wanneer Microsoft 365-accounts zijn uitgeschakeld. Bewaar back-ups voor onbeperkte tijd, zelfs voor inactieve gebruiker accounts.

Houd uw Microsoft 365 back-ups in de regio en beheer ze eenvoudig op één plek. Met onze backup-oplossing kunt u Office365 Exchange Online, SharePoint en Teams, en OneDrive back-uppen. Bewaar uw gegevens veilig en zonder limiet, daarnaast ontvangt u ook nog eens periodieke rapportages van uw gegevens.

Prijslijst aanvragen
Contact opnemen

Altijd continu en betrouwbaar, bieden wij een toegewijde en zorgeloze back-upoplossing voor uw bedrijf. Wilt u meer informatie over Office365 Back-ups of wil dit eens gratis uitproberen in de praktijk? Neem dan contact met ons op. We laten u graag de mogelijkheden zien.

Maak moeiteloos een succesvolle back-up in slechts 3 stappen

1 ) Vul het onderstaande trial formulier in voor Office365 Backups.

2 ) Zodra wij alle vereiste gegevens ontvangen, gaan we direct voor u aan de slag en wordt het account klaargezet.

3 ) Binnen 2 dagen wordt uw account geactiveerd en kunt u veilig aan de slag met uw Office365 Backup.

Trial aanvraagformulier: