Hulp en advies bij Microsoft 365 Backup

Waarom een back-up altijd een slimme keuze is

Waarom een back-up altijd een slimme keuze is| Microsoft 365 Recovery voor Office365 Herstel

Ontdek uw mogelijkheden met onze Office 365 backup services.

Waarom is een back-up belangrijk?

Steeds meer bedrijven maken gebruik van Microsoft Office 365 voor e-mail en office-applicaties en hebben op deze manier hun weg naar de Cloud van Microsoft gevonden. Waarom is een back-up belangrijk? Geen zorgen meer over een mailserver in huis, een postvak van 100GB tot uw beschikking en altijd recht op nieuwe softwareversies. Een aantal voordelen in vergelijking tot de ‘on-premise’ oplossingen van Microsoft dus.

Maakt mijn Office 365 dan geen backup?

Maar is de back-up van e-mails binnen Office 365 dan ook geregeld? Nee, helaas niet. Het is een misvatting dat Microsoft zorgt voor een back-up van uw e-mails. Veel bedrijven denken dat mailboxen standaard worden geback-upt binnen Office 365 omdat de e-mails in de cloud van Microsoft staan. Dit is echter niet het geval. U dient dus na te denken over de back-up van uw e-mails. Hetzelfde is van toepassing als u data opslaat in OneDrive for Business of SharePoint Online.

Waarom kiezen voor zekerheid met belangrijke backups

Wij kunnen u helpen zodat u veilige back-ups van Office 365 heeft in het geval dat u ze ook daadwerkelijk nodig heeft. Met Office365backups.nl maakt u automatisch back-ups van alle e-mail, OneDrive for Business en SharePoint data naar de Cloud. Waar nodig kunt u uw data in een paar muisklikken weer terugzetten. Hierdoor bent u 24/7 beveiligd tegen hacks en ongewenste verwijdering.

Wilt u graag meer informatie of teruggebeld worden? Verstuur dan uw informatie aanvraag en wij nemen direct contact met u op.

Regel uw backup in 3-stappen

Waarom is een back-up belangrijk met backup plan?

Een back-up is een kopie van de bedrijfsdata die gemaakt wordt voor als er iets misgaat. Het lijkt een soort van verzekering: U hoopt dat het niet nodig is, maar u  wilt u wel indekken voor als het onverhoopt wel nodig blijkt te zijn. Maar wat is een back-up? Waarom zou u een back-up maken? En hoe denkt u een goed back-up-plan uit? In dit artikel leggen we de basics rondom back-ups uit.

Backup plan voor email

Download prijslijst Office365 Backup & Recovery

Office 365, Sharepoint en OneDrive bieden standaard geen backup mogelijkheden. Wij bieden diverse Office 365 Backup mogelijkheden, voor meer zekerheid dat er geen belangrijke bestanden en e-mails verloren gaan. Ook bij het maken backups over uw backups zit u bij ons goed.

Prijslijst per e-mail

Office365 Backups voor Waarom een back-up altijd een slimme keuze is

Raak nooit meer belangrijke e-mails en bestanden kwijt met Office365 Backups. U bent verzekerd van een back-up van uw volledige Office365 omgeving.

Ontdek Mogelijkheden
Prijslijst aanvragen

Met Office365 Backups maakt u automatisch back-ups naar de Cloud van uw Office365 E-mail, OneDrive for Business, Teams en SharePoint. Deze data kunt u zelfs met slechts enkele muisklikken. Hierdoor bent u 24/7 beveiligd tegen hacks en ongewenste verwijdering.

Opslag zonder limit. Onbeperkte bewaartijd. NL Cloud Backups.