Hulp en advies bij Microsoft 365 Backup

Data beschermen tijdens een cyberaanval

Data beschermen tijdens een cyberaanval| Microsoft 365 Recovery voor Office365 Herstel

Ontdek uw mogelijkheden met onze Office 365 backup services.

Bescherm uw data in geval van een cyberaanval

Het Staring College is een keer getroffen door een grote cyberaanval. Essentiële gegevens binnen de school werden versleuteld en cybercriminelen eisten een onbekend geldbedrag om de data weer vrij te geven. De middelbare school uit Lochem en Borculo heeft besloten het losgeld te betalen om te voorkomen dat er langere tijd geen onderwijs kan worden gegeven.

Wel of niet betalen is een afweging die iedere organisatie voor zich moet maken. Bedrijven, maar dus ook educatieve instellingen bezitten meer essentiële informatie dan ze zelf misschien denken. Persoonsgegevens zijn verhandelbaar op internet. Wie kwaad in de zin heeft, kan er identiteitsfraude mee plegen. Daarnaast hebben organisaties in deze huidige situatie van thuiswerken en thuisonderwijs veel benodigde documentatie online staan zodat medewerkers en leerlingen vanuit huis overal bij kunnen.

Veel organisaties maken dezelfde fouten. Er wordt niet frequent genoeg een backup gemaakt, of de backup staat op dezelfde server als het operationele systeem. Wie beide documenten steelt, heeft de macht in handen.

Contact opnemen

Neem gerust even contact op en wissel eens van gedachten met één van onze Office365 Security & Backup experts.

Totaal geen idee

Menig bedrijf heeft er ’totaal geen idee van’ dat er ook bij hén iets te halen valt. “Van de slager om de hoek tot het autobedrijf in de stad en de school in de buurt wordt gedacht: waarom zouden hackers mij moeten hebben? Ook het MKB loopt risico. Bedrijven, en ook scholen, vallen ten prooi aan ransomware aanvallen.

Een hacker kan een organisatie treiteren door het primaire proces plat te leggen. Iemand met kwaad in de zin heeft slechts het ip-adres van de organisatie nodig om te ontdekken op welk besturingssysteem deze draait. Daarna kan hij kijken of er poorten openstaan en aan welk hekje hij moet rammelen om binnen te komen.

Goed geregelde Backup waar aan alles is gedacht met met Office365 Backups

Een backup voorziet in het terughalen van data wanneer dit door een hack, aanval, storing of ongewenste verwijdering verloren is gegaan. Bestanden die binnen Office365 permanent worden verwijderd of gegijzeld, kunnen met de mogelijkheden binnen Office365 niet terug worden gehaald. Juist hierom kiezen veel mensen voor een oplossing als Office365 Backups.

Office365 Backups beschermd uw bestanden en e-mails voor bedreigingen van buitenaf. Met Office365 backups maakt u automatisch back-ups van alle e-mail, OneDrive for Business en SharePoint data naar de Cloud. Waar nodig kunt u uw data in een paar muisklikken weer terugzetten. Hierdoor bent u 24/7 beveiligd tegen hacks en ongewenste verwijdering.

Test onze Office365 Backups gratis

Office365 Backups voor Data beschermen tijdens een cyberaanval

Raak nooit meer belangrijke e-mails en bestanden kwijt met Office365 Backups. U bent verzekerd van een back-up van uw volledige Office365 omgeving.

Ontdek Mogelijkheden
Prijslijst aanvragen

Met Office365 Backups maakt u automatisch back-ups naar de Cloud van uw Office365 E-mail, OneDrive for Business, Teams en SharePoint. Deze data kunt u zelfs met slechts enkele muisklikken. Hierdoor bent u 24/7 beveiligd tegen hacks en ongewenste verwijdering.

Opslag zonder limit. Onbeperkte bewaartijd. NL Cloud Backups.