Hulp en advies bij Microsoft 365 Backup

Office365 Extra Backup Mogelijkheden

Office365 Extra Backup Mogelijkheden| Microsoft 365 Recovery voor Office365 Herstel

Ontdek uw mogelijkheden met onze Office 365 backup services.

Is het verstandig om een backup maken van mijn Office365 omgeving? Ja, het is altijd handig. Veel gebruikers hebben de beleving dat alle data die ze in de Cloud plaatsen per definitie veilig is. Het is echter bij veel mensen niet bekend dat hier nogal wat haken en ogen aan zitten. Dit geldt ook voor Office365, vandaar dat wij met ‘extra backup mogelijkheden Office365’ u compleet kunnen bedienen met Office365 Backups.

Extra backup mogelijkheden Office365
Met onze aanvullende Office365 Backups oplossing herstelt u snel, kosteloos, en indien gewenst zelf, afzonderlijke Office 365 bestanden per mailbox of mailbox item.

Spreek onze Backup Expert

Waarom een Backup als aanvulling op uw Office365 omgeving

Een backup voorziet in het terughalen van data wanneer dit door een hack, aanval, storing of ongewenste verwijdering verloren is gegaan. Bestanden die binnen Office365 permanent worden verwijderd, kunnen met de mogelijkheden binnen Office365 niet terug worden gehaald. Office365 heeft een krachtige back-up oplossing nodig om hier wel in te kunnen voorzien. Juist hierom kiezen veel mensen voor een oplossing als Office365 Backups.

Office 365 databescherming?

Microsoft Office365 is een verzameling van internet-diensten. Deze internetdiensten worden deels aangeboden als online diensten, deels als applicaties op desktop-pc, tablet en telefoon en als combinatie van beide. Het platform moet altijd beschikbaar zijn en daar gaat de grootste aandacht dan ook naar uit. Bescherming van de data die daarop staat valt hier niet onder.

Extra backup mogelijkheden Office365?

Kies voor zekerheid met Office365 Backups.

Dat de backup-optie binnen Office365 niet voldoende is, is niet bij iedereen bekend. Lees hier de 6 redenen waarom bedrijven kiezen voor Office365 Backup. Office 365 biedt mogelijkheden om data terug te kunnen halen. Echter zijn deze mogelijkheden vaak onvoldoende om data in elke situatie of specifiek geval veilig te kunnen stellen. Office365 gebruikt verschillende methodes om data te beschermen, waarvan onder:

 1. De backup die Microsoft zelf maakt;
 2. Het Recycle bin proces;
 3. Versiebeheer.

Hieronder hebben wij enkele praktijkvoorbeelden waaruit blijkt dat Office365 Backups een uitstekende aanvulling is voor dat zakelijk werkt met Office365 van Microsoft.

1. De backup die Microsoft zelf maakt

Office 365 default backup process.

Microsoft heeft het backup proces primair ingeregeld om zelf te kunnen gebruiken indien nodig. Microsoft maakt elke 12 uur een backup en houdt een retentie periode aan van 14 dagen. Het is echter alleen mogelijk om een omgeving in zijn geheel terug te zetten. Individuele mailboxen of herstel per mailbox item kan niet.

Het tweede nadeel is dat een herstel, via support moet worden aangevraagd. Hier zijn kosten aan verbonden en tevens heeft u zelf geen controle wanneer dit herstel plaatsvindt. Bij Office365 Backups heeft u unlimited data opslag en retentie periode.

Backups gratis herstellen
Met Office365 Backups hersteld u snel, kosteloos, en indien gewenst zelf, afzonderlijke Office 365 bestanden per mailbox of mailbox item.

2. Het recycle bin proces

Office 365 default recycle bin retention.

Wanneer data van e-mail wordt verwijderd, wordt deze opgeslagen in de deleted items folder. Hier wordt de inhoudt voor onbepaalde tijd bewaard. Wanneer folders worden geleegd, wordt de data naar een laatste recycle bin verplaatst, waarna deze na 30 dagen definitief wordt verwijderd. Bij Sharepoint is dit proces iets anders, maar hier geldt; data wordt permanent verwijderd na 93 dagen.

Automatisch backuppen en backups terugzetten
Office365 Backups maakt automatisch back-ups van alle e-mail, OneDrive for Business en SharePoint data naar de Barracuda Cloud opslag. Waar nodig kunt u uw data in een paar muisklikken weer terugzetten.

3. Versiebeheer

Office 365 versiebeheer en bestanden terugzetten.

Wanneer versiebeheer is geactiveerd, dan worden er verschillende versies van data opgeslagen. Ook hier is er een verschil in de werking tussen e-mail en Sharepoint. In het geval van e-mail is het belangrijk te weten dat het niet mogelijk is om een zogenaamde point in time restore uit te voeren. Voor Sharepoint geldt dat het alleen mogelijk is om versies per file terug te zetten. Het is met de standaard tools binnen Sharepoint dus niet mogelijk om bestanden in bulk te terug te zetten. Hierdoor is het niet goed mogelijk is om te herstellen van een ransomware aanval.

Versiebeheer waarbij u ‘in-control’ bent
Bovenstaande methodes zijn niet voldoende om data in elke situatie veilig te kunnen stellen. Met Office365 Backups zoekt u op specifieke items, folders of mailboxen. Ook kunt u zoeken naar een item binnen bepaald tijdsbestek of een item wat door een specifieke gebruiker gemaakt is met de point-in-time recovery. U bepaalt waar uw geselecteerde data opgeslagen wordt: op het originele account of op elke andere locatie die u kiest.

Kortom; wat doet Office365Backups voor u?

Extra backup mogelijkheden Office365.

 • Beschermen van de data is onze prioriteit.
 • Hersteld snel afzonderlijke Office 365 bestanden per mailbox of mailbox item.
 • Data veiligstellen in geval van een overgenomen/ corrupte mailbox of website.
 • Biedt unlimited retentie van bestanden en e-mail.
 • Schermt uw bestanden en e-mails beter af voor virussen.
 • Voldoet aan de wettelijke eisen op het gebied van data opslag in Europa.
 • Eenvoudig en gebruiksvriendelijk.
 • Volledig Nederlands Support team.

Altijd zekerheid in uw backup data en beveiliging
Snel afzonderlijke Office365 bestanden herstellen door middel van Nederlandse support? Wilt u uw Office 365 gegevens beschermen tegen verwijdering, beveiligingsrisico’s? Vraag dan om meer informatie en test het helemaal gratis of download onze prijslijst.

Office365 Backups voor Office365 Extra Backup Mogelijkheden

Raak nooit meer belangrijke e-mails en bestanden kwijt met Office365 Backups. U bent verzekerd van een back-up van uw volledige Office365 omgeving.

Ontdek Mogelijkheden
Prijslijst aanvragen

Met Office365 Backups maakt u automatisch back-ups naar de Cloud van uw Office365 E-mail, OneDrive for Business, Teams en SharePoint. Deze data kunt u zelfs met slechts enkele muisklikken. Hierdoor bent u 24/7 beveiligd tegen hacks en ongewenste verwijdering.

Opslag zonder limit. Onbeperkte bewaartijd. NL Cloud Backups.