Hulp en advies bij Microsoft 365 Backup

Alle bestanden backuppen van Office 365

Alle bestanden backuppen van Office 365| Microsoft 365 Recovery voor Office365 Herstel

Ontdek uw mogelijkheden met onze Office 365 backup services.

Office365 Backup voor al uw bestanden

Het grootste misverstand bij organisaties die Microsoft Office365 gebruiken, is dat ze geen back-up oplossing nodig hebben. Daarmee stellen die bedrijven zich bloot aan grote risico’s. Hoewel Office365 in de cloud draait, en data en bestanden daar ook kunnen worden opgeslagen, betekent dat niet dat u bij het gebruik van de software volledig beschermd bent tegen dataverlies. Microsoft verzorgt bij het gebruik van Office365 alleen de benodigde infrastructuur, en biedt slechts beperkte herstelmogelijkheden in het geval er iets misgaat aan de gebruikerskant. Met onze Office365 Backup voor al uw bestanden verzorgen wij al uw backups in een complete service.

Werken in de Cloud met Backups

In ons privéleven is het gebruik van online diensten niet meer weg te denken. Denk bijvoorbeeld aan het inzicht hebben van uw banksaldo of on demand televisiekijken. Voor veel zzp’ers en mkb’ers is online werken nog niet vanzelfsprekend. Dit is best vreemd, aangezien “werken in de cloud” voor ondernemers veel voordelen biedt.
Office365 is eigenlijk uw eigen hoekje in de Cloud. Nooit meer last van onvindbare mappen en documenten, alles op één plek opgeslagen. Geen gedoe meer met het beveiligen van uw server, maar alles veilig in de wolken. Het beveiligingsniveau van de Office365 data ligt hoger dan een gemiddelde militaire basis, dus daar hoeft u zich absoluut geen zorgen om te maken.

Wat gebeurt er met verwijderde bestanden in Office365?

Microsoft biedt zelf standaard mogelijkheden om uw bestanden en mails te bewaren maar deze mogelijkheden zijn vaak maar beperkt. Bestanden die per ongeluk verwijderd zijn, worden gemiddeld dertig tot negentig dagen bewaard. Daarna zijn deze bestanden definitief verwijderd. Vaak duurt het gemiddeld 140 dagen eer u er achter komt dat u data mist of dat uw organisatie slachtoffer is geworden van een hackers aanval. In de meeste gevallen bent u helaas te laat met het terughalen van belangrijke bestanden met de standaard back-up van Microsoft Office365.

Wat slaat Microsoft wel en niet op?

Veel ondernemers denken dat wanneer ze bestanden opslaan in de cloud, dit alle bestanden betreft, en dat deze daar voor altijd bewaard blijven. Dat is ook logisch, aangezien voorheen data lokaal opgeslagen en bewaard werd en daardoor makkelijk terug te vinden was. Echter werkt dit in de praktijk helaas anders. Microsoft slaat niet alle data op.
Microsoft Office365 biedt beperkte mogelijkheden voor het herstellen en terughalen van bestanden. De bewaartermijn is kort voor verwijderde bestanden. Het terughalen vanuit de back-up kan alleen op site-niveau, niet per bestand. Het is dus alles of niets. Dat betekent bijvoorbeeld dat u bij een incident alles terugzet uit de back-up. Daarmee heeft u het betreffende bestand wel terug, maar u wordt ook teruggezet in de tijd. Het werk van de tussenliggende dagen bent u kwijt. Voor back-ups bent u gebonden aan één opslagplek, er zijn geen filtermogelijkheden en er zijn geen lists, views en workflows te herstellen. U bent zelf verantwoordelijk voor het maken van een backup van uw emailitems en bestanden. Doet u dat niet, dan bent u na een bepaalde periode uw bestanden kwijt. Voorgoed. Werkt u met Office 365, dan is uw data van u. U bent dus verantwoordelijk voor het behoud en van uw eigen data.

Office365 Backup voor al uw bestanden

Wat doet Office365 Backup voor uw omgeving?

Office365 Backup zorgt ervoor dat alles écht goed beveiligd wordt, óók als u per ongeluk een belangrijk bestand heeft verwijderd of als uw computer of laptop gehackt is. Office 365 Backup biedt de mogelijkheid om eenvoudig de laatste versie van een verloren inbox, map of zelfs individuele e-mail of document te herstellen, de bewaartermijn hiervan is onbeperkt of zo lang u zelf instelt. Office365 Backup biedt bescherming in geval van virusinfecties, ransomware, opzettelijke en onopzettelijke verwijdering. In geval van nood kunnen snel de laatste versies van de bestanden van vóór de infectie worden hersteld. Hierbij kan de restore zeer selectief worden uitgevoerd en door de korte 4 uurs backup intervallen zult u weinig werk verliezen. U kunt altijd bij uw data en het terugzetten van verwijderde data is in een handomdraai geregeld.

Office365 Backups Trial

Office365 Backups voor Alle bestanden backuppen van Office 365

Raak nooit meer belangrijke e-mails en bestanden kwijt met Office365 Backups. U bent verzekerd van een back-up van uw volledige Office365 omgeving.

Ontdek Mogelijkheden
Prijslijst aanvragen

Met Office365 Backups maakt u automatisch back-ups naar de Cloud van uw Office365 E-mail, OneDrive for Business, Teams en SharePoint. Deze data kunt u zelfs met slechts enkele muisklikken. Hierdoor bent u 24/7 beveiligd tegen hacks en ongewenste verwijdering.

Opslag zonder limit. Onbeperkte bewaartijd. NL Cloud Backups.