Hulp en advies bij Microsoft 365 Backup

Office365 Backup Strategie tegen Ransomware

Office365 Backup Strategie tegen Ransomware| Microsoft 365 Recovery voor Office365 Herstel

Ontdek uw mogelijkheden met onze Office 365 backup services.

Strategie tegen Ransomware en hoe Office365Backups u kan beschermen tegen ransomware

In de afgelopen anderhalf jaar zijn het aantal ransomeware aanvallen aanzienlijk verhoogd. Office 365-gegevens zijn blootgesteld aan dezelfde bedreigingen van kwaadwillende. Het is nu belangrijker dan ooit om een back-upoplossing te hebben om uw organisatie te beschermen tegen het slechtst mogelijke scenario.

De beste backupstrategie voor Office365 tegen ransomware, dat heeft u volledig in de hand met onze aanvullende Office365 Backups oplossing. Hiermee herstelt u snel, kosteloos, en indien gewenst zelf, afzonderlijke Office 365 bestanden per mailbox of mailbox item.

Office 365-gegevens vatbaar voor ransomware aanvallen

Het kan zo maar zijn dat een cybercrimineel uw netwerk reeds binnengedrongen is. Dit maakt gesynchroniseerde bestanden vatbaar voor versleuteling via SharePoint, OneDrive en overige programma’s die gegevens lokaal opslaan. Die versleutelde bestanden worden na de versleuteling vervolgens geüpload naar de cloud.

Office365Backups Strategie

Door uw back-upsysteem en opslag buiten uw netwerk te houden, ontstaat er een scheidingslaag tussen productiegegevens en de back-upkopie. Dit mechanisme zorgt ervoor dat als uw netwerk wordt geïnfecteerd met ransomware, de daadwerkelijke back-up onaangetast blijft omdat deze niet binnen uw netwerk wordt gehost.

Office365Backups is een volledige Software-as-a-Service-oplossing waarbij alle back-upsystemen en gegevens gescheiden worden gehouden van uw netwerk en de brongegevens in Office 365. Bovendien gebruikt Office365Backups afzonderlijke containers om de gegevens van elke klant op te slaan. Elke back-up wordt vervolgens opgeslagen als 3 afzonderlijke kopieën als extra beveiligingsmaatregel in het geval dat de back-upkopieën worden beïnvloed.

Office365 Backups service

Met Office365Backups herstelt u specifieke items, mappen en mailboxen, of elk item binnen een bepaald tijdstip, tussen verschillende gebruikers vanaf elke locatie met een internetverbinding. U beslist waar de geselecteerde gegevens hersteld moeten worden: naar het oorspronkelijke gebruikersaccount, naar een afzonderlijke locatie of naar een ander account dat u opgeeft. U kunt afzonderlijke Office 365- bestanden per mailbox of mailbox item herstellen.

Office365Backups voorziet in het terughalen van data wanneer dit door een hack, aanval, storing of ongewenste verwijdering verloren is gegaan. Met het Office365Backups gebruikersbeheer, kunt u zelf bepalen wie gegevens kan back-uppen, herstellen of bekijken dankzij multi-factor authenticatie, IP-adres inlogbeperkingen en rol gebaseerd beheer.

End-to-end gegevensversleuteling

Versleuteling maakt de back-upgegevens onleesbaar als een aanvaller toegang heeft gekregen tot de gegevens. Office365Backups biedt AES 256-bit encryptie van gegevens in rust in de cloud en TLS-encryptie voor gegevens die van de bron naar de beveiligde cloudlocatie worden verplaatst.

Multi-Factor Authenticatie (MFA)

Office365backups biedt een Multi-factor authenticatie. MFA zorgt voor een extra beveiligde laag naast een gebruikersnaam en wachtwoord. Denk bijvoorbeeld aan een toegangscode via sms, vingerafdruk of retinascan. Met MFA hebben de aanvallers niet alleen de login en het wachtwoord nodig, maar hebben ze ook een secundair apparaat en applicatie nodig om de identiteit van de back-upbeheerder te bevestigen. Deze toegangscongtroles zorgen voor een nog betere beveiliging.

Role based access control

Een Role Bases access control zorgt ervoor dat diegene uitsluitend rechten krijgen tot beplaade systemen of gegevens door een vorm van groepslidmaatschap, op basis van de rol die ze hebben binnen een organisatie of bedrijfsproces. Het zorgt ervoor dat individuen niet rechtstreeks worden geautoriseerd in informatiesystemen. Met Office365Backups kunt u verschillende gebruikersrollen toewijzen, waaronder accountbeheerders, beperkte gebruikers met specifieke machtigingen. Dit minimaliseert de kans dat een aanvaller toegang krijgt tot het back-upsysteem met de krachtigste beheerdersrechten.

Conclusie

Cybercriminelen blijven hun aanvallen voortzetten om toegang te krijgen en schade toe te brengen aan veel organisaties. Het is erg belangrijk om rekening te houden met alle verschillende bedreigingsfactoren die cybercriminelen gebruiken om schadelijke aanvallen uit te voeren die organisaties mogelijk failliet kunnen laten gaan. Office365Backups kan u helpen de optimale oplossing te vinden om ransomware-aanvallen te detecteren, te voorkomen en te herstellen. Onze gratis Office 365- Security Check controleert zakelijke e-mailaccounts op de aanwezigheid van APT’s zoals ransomware- en phishing-aanvallen. Het rapport dat hier uitkomt geeft aan waar bedreigingen zich binnen uw organisatie zouden kunnen verspreiden. Tevens maakt Office365Backups automatisch back-ups van al uw e-mail, Exchange, OneDrive, Teams en SharePoint data naar de Cloud en kunt u data in een paar muisklikken terugzetten. Alle data wordt versleuteld opgeslagen.

#1 Backup Oplossing voor O356

Office365 Backups voor Office365 Backup Strategie tegen Ransomware

Raak nooit meer belangrijke e-mails en bestanden kwijt met Office365 Backups. U bent verzekerd van een back-up van uw volledige Office365 omgeving.

Ontdek Mogelijkheden
Prijslijst aanvragen

Met Office365 Backups maakt u automatisch back-ups naar de Cloud van uw Office365 E-mail, OneDrive for Business, Teams en SharePoint. Deze data kunt u zelfs met slechts enkele muisklikken. Hierdoor bent u 24/7 beveiligd tegen hacks en ongewenste verwijdering.

Opslag zonder limit. Onbeperkte bewaartijd. NL Cloud Backups.