Office365 Backup Prijslijst & Informatie

Office365 Backups werkt op basis van een licentie per gebruiker. Deze online back-up is geschikt voor alle e-mail, OneDrive for Business, SharePoint en Teams data. Met Office365 Backups biedt u ongelimiteerde opslag en dataretentie.

Daarnaast ontvangt u periodieke rapportages van uw gegevens. Met Office365Backups bent u verzekerd van een back-up van uw volledige Office365 omgeving, alle actieve Office365 users worden in deze back-up meegenomen.

Backup features

Ervaar het gratis. Backups Unlimited. Experts in Backups.

Ontvang onze prijslijst en vraag deze vandaag nog online aan. U ontvangt de informatie per email. Op deze manier heeft u de gelegenheid om alles op uw gemak door te nemen op het moment dat het u het beste uitkomt. Of als u niet kunt wachten, start gewoon een volledige trial van Office365 Backups.

Prijslijst aanvragen

U ontvangt onze uitgebreide prijslijst met alle Office365 Backup diensten, functies, mogelijkheden en relevante informatie per e-mail.

Office365 Backup Abonnementen & Pakketten

Unlimited alles-in-1 backup voor Office365

Alle Office365 gegevens waarvan een backup is gemaakt door Office365 backups zijn toegankelijk, doorzoekbaar en herstelbaar vanaf elke locatie met een internetverbinding.

Inclusief Unlimited Cloudopslag met wereldwijde datacenters, waaronder Nederland.

Trial Aanvragen
Alle Voordelen

Zoek eenvoudig naar specifieke items of herstel naar een specifiek punt in de tijd. Bestanden of e-mails uit een bepaald tijdbereik kunnen worden hersteld naar het oorspronkelijke gebruikersaccount, naar een andere locatie of naar een geheel andere account – handig wanneer gegevens worden opgeslagen van een account dat beëindigd is buiten de standaardlimiet van 30 dagen van Microsoft.

Daarnaast maakt Microsoft slechts om de twaalf uur een backup van uw SharePoint en OneDrive sites, het bewaart slechts veertien dagen de OneDrive gegevens, en 30 dagen SharePoint gegevens. Bij verlies moet u via Microsoft ondersteuning vragen en alles in deze dagen ophalen. Een volledig herstel van de sitegegevens is de enige optie. Met Office365 Backups heeft u hier geen zorgen meer om!

Onbeperkte Cloudopslag. Nederlandse Data Storage.