Office365 – Stop Phishing

Bescherm uw mailbox tegen phishing met Office365 Inbox Defense

Naast het beschermen van uw data met Office365 Backups bieden wij nu ook bescherming van uw mailbox aan. Met Office365 Inbox Defense beschermt u zichzelf tegen moderne bedreigingen (o.a. phishing) die traditionele security gateways niet herkennen.

Meer informatie
Prijsinformatie

E-mailbeveiliging is niet meer wat het was

Inbox Defense detecteert bedreigingen die traditionele e-mail security gateways niet kunnen herkennen. Van de combinatie van phishing- en BEC-aanvallen tot interne dreigingen en merkgebonden impersonatie. Inbox Defense stopt phishing en beschermt u e-mail.

Blokkeer bedreigingen die al in uw inbox staan

Traditionele e-mailfilters filteren alleen inkomende e-mails. Inbox Defense integreert rechtstreeks in Office 365 om bedreigingen in uw e-mailsysteem te vinden die beveiligings gateways niet kunnen zien. Check zelf welke bedreigingen zich nu in uw inbox verbergen met de gratis Office365 Security check. 

Artificial Intelligence voor realtime e-mailbeveiliging

Inbox Defense leert de unieke communicatiepatronen van uw bedrijf om gepersonaliseerde fraude realtime te detecteren ter bescherming van phishing, tegen het binnendringen van business e-mail compromise en het overnemen van accounts. 

Stop phishing berichten in uw Office365 inbox

Iedereen is een doelwit van phishing. Bedrijven, ongeacht hun omvang, zijn kwetsbaar en het is aan hen om voorzorgsmaatregelen te nemen voordat het te laat is.
Inbox Defense detecteert phishing berichten en blokkeert e-mailaanvallen die worden gestart vanuit besmette accounts. Inbox Defense is beschikbaar voor gebruikers van Microsoft Office365.

Bekijk hier de prijslijst of vraag direct een gratis trial van Inbox Defense aan!

Voordelen Office 365 Backup
Professionele Office365 Backup

Hoe werkt Inbox Defense

Inbox Defense analyseert unieke communicatiepatronen van een organisatie om afwijkingen van bijvoorbeeld afzender, ontvanger of e-mailadres snel te detecteren. Daarnaast wordt de bodytekst van de e-mail geanalyseerd om te achterhalen of er sprake is van een spearphishing aanval. Inbox Defense combineert beide methoden om te bepalen of een e-mailbericht deel uitmaakt van een aanval.

Stop phishing met artificial intelligence

Dankzij een geavanceerde AI-engine is Office365 Inbox Defense in staat om gepersonaliseerde phishing berichten te herkennen en blokkeren. De AI-engine blijft constant leren van unieke communicatiepatronen en afwijkingen.

Zodra er een afwijking wordt gesignaleerd plaatst de dienst de aanval direct in quarantaine en geeft u een waarschuwing. Bovendien achterhaalt de dienst welke medewerkers binnen uw organisatie het grootste risico lopen op ‘spear phishing’.

Voordelen Office 365 Backup

Office365 Security Check

Gratis Office365 security check

Onze gratis Office365 security check controleert zakelijke e-mailaccounts op de aanwezigheid van APT’s zoals ransomware- en phishing-aanvallen. Hieruit volgt een rapportage over de geavanceerde dreigingen die in de Exchange Online-accounts zijn aangetroffen, ingedeeld op gebruiker en mailbox.

Het rapport brengt daarnaast in kaart hoe deze dreigingen zich binnen de organisatie zouden kunnen hebben verspreid via geïnfecteerde gebruikers. Indien gewenst, kunnen wij met de uitslag van dit rapport aanbevelingen doen voor het verwijderen van deze dreigingen.

Inbox Defense voor Office365

Inbox Defense maakt verbinding met Microsoft Office 365, waardoor het toegang krijgt tot de benodigde data om communicatiepatronen te herkennen en zo pogingen tot spear-phishing of fraude te identificeren. 

Inbox Defense is beschikbaar voor gebruikers van Microsoft Office 365. Wilt u meer weten over wat BlackIP hierin voor kan betekenen? Neem dan contact op of probeer nu geheel vrijblijvend Inbox Defense voor Microsoft Office 365 (met alle features) en meld u aan voor een trial.

Onze services zijn onderdeel van een centraal cloud platform en zeer geschikt om gecombineerd af te nemen. Onze services kunnen worden beheerd vanuit 1 omgeving.