MX-Relay Pro E-mail Security

91% van alle cyberaanvallen begint met een e-mail

Stop advanced threats met de e-mail security van MX-Relay Pro. Bescherm uw gebruikers en bedrijf tegen spam en malware, maar ook tegen geavanceerde bedreigingen zoals gerichte spearphishing en ransomware. Hiernaast voorzien wij ook in e-mail encryptie, Data Loss Prevention en de inspectie van de inhoud van e-mailberichten. Hierdoor zorgt MX-Relay ervoor dat gevoelige data en documenten niet gestolen of gelezen kunnen worden door onbevoegden.

Meer informatie
Trial aanvragen
Prijsinformatie
Professionele Office365 Backup

Stop spam en malware met inkomende filtering

MX-Relay Pro filtert elke e-mail voordat deze op uw mailserver wordt afgeleverd om u te beschermen tegen bedreigingen via e-mail. Met behulp van virusscanning, spamscore, real-time intent-analyse, bescherming van URL-links, reputatiecontroles en andere technieken, biedt MX-Relay Pro u het best mogelijke beschermingsniveau.

Blokkeer geavanceerde bedreigingen

Enkele van de gevaarlijkste bedreigingen zijn afkomstig van geavanceerde bedreigingen die zijn ontworpen om e-mailfilters te omzeilen. MX-Relay Pro maakt gebruik van Barracuda Advanced Threat Protection, een cloudgebaseerde service die bescherming biedt tegen ransomware en andere malware, inclusief zero-day-aanvallen en geavanceerde bedreigingen.

Deze extra service vormt een scanstrategie van meerdere lagen om zowel bekende als onbekende bedreigingen snel en efficiënt op te sporen. De ATP-service maakt gebruik van drie afzonderlijke lagen om bedreigingen te scannen, te identificeren en uit te schakelen;

  • Laag 1: een anti-virus engine met meerdere bronnen
  • Laag 2: statistische analyse
  • Laag 3: dynamische analyse
Voordelen Office 365 Backup
Professionele Office365 Backup

Bescherm uitgaande e-mail en stop datalekken

Medewerkers kunnen er onbedoeld voor zorgen dat interne systemen een bron voor spam of andere kwaadaardige mail worden. Uitgaande filtering stopt uitgaande aanvallen die afkomstig zijn van binnenuit het netwerk, wat niet alleen uw partners en klanten beschermt, maar ook voorkomt dat u wordt toegevoegd aan spamblokkeringslijsten.

MX-Relay Pro’s Data loss protection en e-mailencryptie zorgen ervoor dat gevoelige gegevens, zoals creditcardnummers, burgerservicenummers, HIPAA-gegevens en meer, uw organisatie niet verlaten. Inhoudsbeleid kan bepaalde uitgaande e-mails automatisch versleutelen, in quarantaine plaatsen of zelfs blokkeren op basis van hun inhoud, afzender of ontvanger.

 

Blijf verbonden en productief tijdens downtime

In het geval van uitval van een mailserver, een storing bij Microsoft Office365 of verlies van connectiviteit, zorgen wij met een continuïteit garantie ervoor dat de e-mailactiviteiten doorgaan door over te schakelen naar onze cloudgebaseerde e-maildienst. Met een noodpostvak kunnen gebruikers e-mails blijven verzenden en ontvangen, zodat ze productief blijven totdat uw primaire servers weer online zijn.

Met de e-mail continuity van MX-Relay Pro voorkomt u problemen en achterstand in uw bedrijf. E-mail continuïteit is een onderdeel van onze MX-Relay Pro service. Naast de bescherming van uw mail blijft u dus ook verbonden en productief tijdens downtime. Hoe werkt dit? Lees meer over de e-mail continuity in ons nieuwsoverzicht.

Voordelen Office 365 Backup